Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Abc Eurodent Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii stomatologice Black Friday
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Detartraj, albire dentara, fatete, implanturi sau o simpla consultatie stomatologica. Sunt cateva dintre ofertele „altfel” propuse de Black Friday. Pentru al cincilea an consecutiv, Clinicile ABC Eurodent ii incurajeaza pe romani sa isi achizitioneze un produs sau un serviciu pentru sanatatea lor, ori a celor dragi, la fel cum se gandesc sa cumpere cadouri pentru Craciun sau sa aiba cele mai noi gadgeturi.

Discounturile ajung pana la 90%, iar ofertele sunt valabile incepand de vineri, 18 noiembrie, ora 00:00, pana duminica, 20 noiembrie, ora 23:59, in magazinul nostru on-line: shop.abceurodent.ro. Odata selectat si achizitionat, serviciul poate fi programat oricand, la o data ulterioara, in clinicile ABC Eurodent.

Anii trecuti, s-a dovedit ca aceasta campanie de reduceri este o idee de succes. ABC Eurodent a fost, de altfel, prima clinica stomatologica din Europa care a organizat Black Friday pentru servicii dentare, in anul 2012. De aceea, vrem sa venim in intampinarea pacientilor nostri cu noi oferte, tot mai tentante si mai variate, pentru a le da ocazia sa isi rezolve problemele dentare, spune dr. Cristian Irimia, medic stomatolog si actionar al clinicilor ABC Eurodent.

La editia de anul trecut, cele mai achizitionate servicii si produse au fost obturatiile fotopolimerizabile, coroanele metalo-ceramice, sigilarea dentara, consultatiile si implanturile dentare. Albirea dentara profesionala, atat de dorita de pacienti si care deseori este trecuta in plan secund din cauza costurilor, este si ea foarte ceruta avand intotdeauna reducerea substantiala.

Noi credem ca o investitie in sanatate, care nu se devalorizeaza in cateva luni, este mai importanta decat achizitia unui produs high-tech. Intotdeauna ne-am implicat, si continuam sa ne implicam activ pentru a restaura si a mentine starea de sanatate a pacientilor nostri, dar si a celorlalti, printr-o informare continua si o grija pentru optimizarea serviciilor si a costurilor. Si ce ocazie poate fi mai potrivita decat aceasta? Am fost placut surprinsi sa vedem ca unii dintre pacientii nostri ne urmaresc de la an la an si asteapta cu nerabdare aceste oferte, la fel cum am fost surprinsi de cresterea cererii de la o editie la alta, sustine dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog si actionar al clinicilor ABC Eurodent.

Serviciile achizitionate in cadrul campaniei „Black Friday becomes WHITE… la ABC Eurodent” sunt disponibile in toate cele 4 clinici din Bucuresti. Acestea sunt amplasate in zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei si 1 Decembrie 1918.

Despre ABC Eurodent
Clinicile stomatologice ABC Eurodent s-au format in anul 2007. Cu o echipa tanara, ambitioasa si perfectionista, ofera servicii moderne atat pentru adulti, cat si pentru copii. Clinicile ABC Eurodent pun la dispozitie tratamente uzuale (consultatii, igienizari, profilaxie, terapie, protetica, estetica, pedodontie, parodontologie), dar si tratamente de amploare de chirurgie, implantologie si ortodontie, la efectuarea carora colaboreaza cu medici specialisti de incredere.
Din Gura in Gura